Süpriz Gelişme...!!

Reklam filmiyle gelen büyük servet!

Ekranların sevilen isimleri yer aldıkları reklam filmleriyle kazançlarını artırmaya devam ediyor… Ünlü isimler oynadıkları projelerden kazandıklarıyla kendilerine ek kazanç sağlıyor.


Televizyon dünyasının sevilen isimleri oynadıkları reklam filmlerinden kazandıklarıyla dudak uçuklatmaya devam ediyor.

Hem setler hem de programlar sayesinde elde ettikleri kazançlarıyla adlarından sıkça bahsettiren yıldızlar, rol aldıkları birkaç dakikalık kısa senaryolarla servetlerine servet ekliyorlar…

Mercek altına aldığımız reklam yıldızları arasında bomba etkisi yaratan hiç kuşkusuz Sıla-Özcan Deniz ve Hülya Avşar-Zehra Çilingiroğlu’nun rol aldığı filmler oldu. Her iki çalışmada performansların yanı sıra sanatçıların aldığı ücretler de çok konuşuldu. Sıla 750 bin lira alırken, rol arkadaşı Özcan Deniz ise 1,5 milyon lirayı hesabına ekledi. Kızı Zehra Çilingiroğlu’yla ilk kez kamera karşısına geçen Hülya Avşar ise 1 milyon lira kazandı.

Yeni projesi için 30 farklı karaktere bürünen Tolga Çevik 850 bin lira, bir markanın güzellik elçisi olan Fahriye Evcen 500 bin dolar, banka reklamında oynayan Selma Ergeç 750 bin lira, yine bir bankanın reklamında boy gösteren Mert Fırat 500 bin lira, bir diş macunu reklamında oynayan Ezgi Mola’nın ise 500 bin lira aldığı öne sürüldü.

Yorumlar