Süpriz Gelişme...!!

'Hoşuna giderse yasak elmayı yersin'

Hadise, Marie Claire Wedding dergisine verdiği röportajda çarpıcı açıklamalar yaptı:






“Hiçbir zaman aşk arayışında olmadım. Ama evliliğe sıcak bakıyorum. Bebek de istiyorum ancak daha kendim çocuğum! Evliliğin uzun sürmesi, doğru kişiyi bulmanızla alakalıBu demek değildir ki, 40 yıl evli kalıp birilerine karşı bir şey hissetmeyeceksin! Gün gelir karşındakinin bir bakışı seni mıknatıs gibi kendine çeker. Heyecanın tadı hoşunuza giderse yasak elmayı tatmak istersiniz, aldatma başlar.”


‘Ablamla sohbet 10 Chanel’e bedel’ Hadise kendi düğününde 3 gelinlik birden giyeceğini söyledi. Ablası Hülya Açıkgöz ile sohbet etmenin de çok keyifli olduğunu belirtip “10 Chanel çantaya bedel” dedi.Hadise’nin adı 2 hafta önce Ozan Çelik ile anılmıştı. Hadise kendisini zayıflatan yaşam koçu Şeyda Coşkun’un eski sevgilisi Ozan Çelik ile 12 Ekim gecesi Ulus Sunset’te yemek yemiş, ardından Ortaköy’deki Albüm’de sabaha kadar eğlenmişti. Çok samimi oldukları, dans edip öpüştükleri söylenmişti.

Ne var ki, hızlı başlayan bu ilişki çıkmaza girdi. Çünkü Hadise ablası Hülya Açıkgöz’ün “Dikkatli ol, sonra başın ağrımasın, ailece üzülürüz” uyarısını dinledi. Ozan Çelik’in ayrılığın ardından Şeyda Coşkun’a yaptıkları da hatırlatılınca bu macerayı askıya aldı. Ozan Çelik ile en azından medya önünde görüşmemeye karar verdi.


Yorumlar