Süpriz Gelişme...!!

Fuhuş yapan kadını kaza kurtardı

Adana'da fuhuş yapan S.A., 30 liraya birlikte olmak için anlaştığı Ali D.'nin otomobilinde 3 erkekle daha karşılaştı. Kaçmak isteyen S.A., zorla bindirildildiği araçtan kaza sayesinde kurtuldu



Olay, geçen 31 Temmuz’da Tarsus- Adana- Gaziantep Otoyolu üzerinde Organize Sanayi mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre amcasının çocukları 22 yaşındaki Yavuz Selim D., 21 yaşındaki Bülent D. ve 29 yaşındaki Osman D. ile gezintiye çıkan Ali D., otoyolda telekızlık yapan S.A.’yı görüp geçtikten sonra durdu.
Yanına giderek kadınla ilişkiye girmek için pazarlık yapan Ali D., S.A.’yı otomobile davet etti. Ancak otomobile geldiğinde 3 kişiyle daha karşılaşan kadın, 30 liranın 1 kişi için olduğunu belirterek fazladan para istedi. Bunun üzerine çıkan tartışma sonucu 4 amcaoğlu, kadını zorla araca bindirip hareket etti.

YÜZÜNE BİBER GAZI SIKTILAR

Araçtan inmek için çırpınan S.A.’nın yüzüne biber gazı sıkan 4 şüpheli, kadını dövmeye başladı. Bu arada direksiyon kontrolünü yitiren Ali D., otoyolda seyir halindeyken başka bir araca çarpıp durmak zorunda kaldı.
Otomobilin durması ile kurtulan S.A., yolun karşısına geçerek durdurduğu bir kamyonun sürücüsünden aldığı cep telefonu ile 155 Polis İmdat hattını arayarak yardım istedi.

'4 KİŞİ 30 LİRAYA İLİŞKİYE GİRMEK İSTEDİ'

Olay yerine gelen polis ekipleri, kadını koruma altına alırken şüphelilerden Yavuz Selim D., Bülent D., ve Osman D.’yi yakaladı. Kaza sonrası Ali D.’nin kaçtığı belirlendi. Polis merkezine götürülen şüphelilerden şikayetçi olan S.A. verdiği ifadesinde, "Benimle 4 kişi 30 liraya ilişkiye girmek istedi. Kabul etmeyince beni araca bindirip dövmeye başladılar. Bindiğim araç, kaza yapınca kurtuldum. Şikayetçiyim, cezalandırılsınlar" dedi.
Adliyeye sevk edilen şüphelilerden Yavuz Selim D. ve Osman D., tutuklandı. Diğer şüpheli Bülent D., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken polis, Ali D.’yi arıyor.


DHA

Yorumlar