Süpriz Gelişme...!!

Serengil'in sağlığı hakkındaki son bilgi

Geçirdiği son hamilelikten sonra yüksek tansiyon rahatsızlığıyla mücadele eden ünlü sanatçı Seren Serengil Medistate Kavacık Hastanesi'ne kaldırıldı



Hastane yetkililerin Posta.com.tr'ye verdiği bilgiye göre, doktorların vertigo hastalığından şüphelendiği Seren Serengil'e kesin teşhis henüz konulmadı.
Basında çıkan yoğun bakımda olduğu ve felç geçirme riskinin bulunduğu haberlerini yalanlayan yetkili, şu an ciddi bir durumun söz konusu olmadığı, Serengil'in odasında ailesiyle vakit geçirdiğini belirtti.
Hastane yetkilisi ayrıca, 'Doktorlarımız ilk olarak vertigo hastalığından şüphelendiler ancak Seren Hanım'a kesin teşhis henüz konulmadı. Medyada çıkan felç olma riskinin bulunduğu ve yoğun bakımda olduğu haberleri kesinlikle doğru değildir' dedi.
Vertigo hastalığı nedir?

Vertigo baş dönmesi ile gelen hareket ve denge duygusununun yitirilmesi olarak tanımlanıyor. Bazı durumlarda sadece göz kararması ile de ortaya çıkan bu hastalık, nöroloji bölümüne sık başvurulan şikâyetlar arasında yer alıyor.

Çoğu durumlarda kendiliğinden düzelmekte olan bu şikâyetler bazen de ciddi nörolojik bir hastalığa da işaret edebiliyor. Hastalık özellikle 30-35 yaşları arasında doğurganlık döneminde olan kadınlarda görülüyor.

Yorumlar