Süpriz Gelişme...!!

Reyting Özge Özberk'i hasta etti

Ünlü oyuncu Özge Özberk dizi sektöründeki reyting kaygısının sağlığını bozduğunu açıkladı.


Oynadığı "Canım Babam"dizisinin reyting savaşlarına yenik düşmesiyle başarılı sanatçı Özge Özberk dizi sektöründeki strese daha fazla dayanamadı. "İlk aşkım" olarak nitelendirdiği Tiyatro’ya uzun zaman sonra geri dönen Özberk, "Dizim yayınlandığı sırada reytingler yüzünden Sağlığım bir dönem bozuldu" dedi.

‘VİCDANIM RAHATLADI’

Geçtiğimiz aylarda ünlü oyuncuların da protesto ettiği, "Yerli dizi yersiz uzun" sloganını destekleyen oyuncu Özge Özberk, dizi setlerindeki bitmek bilmeyen çekim saatleri için, "Dizi sektörüne girişimle birlikte hiç aralıksız dört yıl gece gündüz demeden insanlık dışı bir çalışma yaşadım. O yüzden Tiyatrodan gelen teklif vicdanımı rahatlattı" diye konuştu.

"Sahnenin büyüsü aklımdan gitmedi"

Altı yıllık aradan sonra tiyatro karede perde açan "Sinek kadar kocam olsun başımda bulunsun’ oyunuyla tiyatroya geri dönen tiyatrocu Özberk, Tiyatroya olan özlemini şu sözlerle anlatıyor: "Provaların ilk gününde tiyatroya ne kadar bir özlem duyduğumu anladım. Sahnede olmanın yarattığı büyü, bu altı yıl boyunca aklımdan hiç gitmedi."

KAYNAK:

Yorumlar