Süpriz Gelişme...!!

Gizem Özdilli CHP'ye gelin gitti

Eski manken, yeni şarkıcı Gizem Özdilli'nin (39) pazartesi akşamı Ankara'da sürpriz bir nikâhla yaşamını birleştirdiği, elektrik mühendisi işadamı Ufuk Ataç'ın aynı zamanda CHP Parti Meclisi Üyesi olduğu ortaya çıktı


CHP’nin Yenimahalle Belediye Başkanı adayı olan, adı Çankaya Belediye Başkanlığı için de geçen Ataç, 2010 yılında da Ankara Sanayici ve İşadamları Derneği (ASİAD) Başkanlığı’na seçilmiş. Çift, nikâhın aile arasında olmasına özen gösterdiklerini açıkladı.

Evleneceğini aynı gün twitter’dan duyuran Özdilli’nin en yakın arkadaşları bile nikâhtan saatler önce haberdar oldu ve twitter’dan “aşkolsun” diye önce sitem etti, ardından Özdilli’yi kutladı. Özdilli, evliliğin kendisi için de sürpriz olduğunu “Hayat ne hızlı yahu, büyük dönemeçler hızla” diyerek ifade etti.

Bebek iddiası doğru mu?

Nikâh sonrası Özdilli, telefonunu kız kardeşi Ayşe Özdilli’ye verdi ve sürpriz nikâhla ilgili ileriki günlerde açıklama yapıp fotoğraf paylaşacaklarını belirtti. Ataç’ı tanıyan bazı partililer, “Biz onu evli biliyorduk, ne zaman boşandı?” dedi. Özdilli’nin kardeşi Ayşe Özdilli ise Ataç’ın bir yıl önce boşandığı bilgisini paylaştı. Nikâhın gizli bir şekilde kıyılmasıyla ilgili olarak ortaya atılan “Acaba Gizem hamile mi?” sorusuna ise eski mankenin kardeşi, “Hamile değil” yanıtını verdi.

Yorumlar