Süpriz Gelişme...!!

SONGÜL KARLI KANALINI BULDU

Uzun yıllar FOX TV ekranlarında Uğur Arslan ile birlikte “Su Gibi” programını sunan Songül Karlı, program yayından kaldırılınca ortalığı birbirine katmıştı. Özellikle hedefinde Ersa Erol yer alan ve sanki FOX TV’de ki programının kaldırılmasına Esra sebep olmuş gibi katıldığı programlarda Esra Erol’a göndermelerde bulunan Songül, yeni yayın dönemi için kendisine kanal buldu.




Bir süredir sabah kuşağında büyük hezimete uğrayan Kanaltürk yönetimi yeni yayın döneminde sabah kuşağını Songül Karlı’ya emanet edecekmiş. Gülşen Yüksel ve Müge Akyıldız’ın sunduğu 2. Sayfa programının hemen ardından ekrana gelecek olan sabah programı için kanal yönetimi ile el sıkışan Songül Karlı’nın programı iç yapımlar ekibi tarafından hazırlanacakmış.

Bu anlaşma Songül Karlı açısından on numara beş yıldız olarak kabul edilse bile Kanaltürk adına ne yazık ki öyle olmayacak. Kanaltürk yönetimi uzun bir süredir ekrana sürdüğü yanlış programlar ve prototip uygulamasıyla kanalın izlenirliğine ciddi hasar verdi. Songül’ün kurtarıcı olarak görülmeside kutupta yaz misali bir beklenti.

Yorumlar