Süpriz Gelişme...!!

Seda Sayan bikinili yakalandı


‘Kadırgalı’ lakaplı şarkıcı Seda Sayan’ın bikinili görüntülenmemek için gösterdiği çaba boşa çıktı

Cennet Koyu'nda tekneleri yan yana geçen Seda Sayan ile Hülya Avşar, bikinili yakalanmaktan kurtulamadı. İlk görüntülenen Sayan, Avşar'a twitter'dan 'Hülya, dikkat bacım' şeklinde uyarı gönderdi.

AYRI TEKNELERDE PİŞTİ OLDULAR
Seda Sayan ve Hülya Avşar önceki gün Bodrum Türkbükü'ndeki Cennet Koyu'nda ayrı teknelerde pişti oldu. Yakın dostu Erkan Selah'ın teknesinde tatilin tadını çıkaran Sayan, teknenin üst katında objektiflere yakalandı. Basın mensuplarını fark eder etmez gizlenmeye çalışan şarkıcı, bir süre sonra objektiflerin farklı bir yöne çevrildiğini görünce şaşırdı. Sayan, yanından geçen teknede Hülya Avşar olduğunu öğrenince kahkaha atmaktan kendini alamadı.

AVŞAR'I TWİTTER'DAN UYARDI
Çiçeği burnunda twitter'cı olan Sayan, eline cep telefonunu alarak Hülya Avşar'ı uyardı. Sayan, 'Yerimiz paparazziler tarafından belirlendi. Hiç rahat yok kalakaldım. Ne güzel güneşleniyordum. Büzüldüm bir köşeye kalkamıyorum da. Patladık bacım burada teknenin tepesine tünedim kaldım' dedi ve 'Ayol, Hülya Avşar teknelerden birindeymiş. Onun yüzünden ben yakalandım arkadaş ya. Dört kadın, dul başımıza bir tatil yapalım dedik bırakmadılar anacım' diye ekledi.

Yorumlar

Adsız dedi ki…
hastayım sana sedaaaa!!!